За нас

За добро или лошо при всеки човек идва времето, в което трябва да вземеш живота си в свои ръце и смело да се впуснеш в пазара на труда. Всички ние търсим "перфектната работа", затова насърчаването на предприемаческия дух, създаването на работни места, стимулирането на хората, които търсят по-добра реализация, продължава да е от ключово значение. "РАБОТОДАТЕЛ" ООД е кариерен сайт, който предоставя информация за намиране и започване на работа в България и чужбина, намиране на висококвалифицирани кадри за Вашия бизнес. Обявете за работа дават добра информация на търсещите работа и на предлагащите такива, да се ориентират по-добре в ситуацията и да се "намират" взаимно. Целта на нашия сайт е да намалим до минимум безработицата, като предоставим добра възможност за успешна реализация на пазара на труда. Нашата дейност е насочена към работодатели и търсещи работа. Отворени сме към различни възрастови групи и се стремим да обхванем всички категории на труда и образованието. Очакваните резултати са устойчива заетост на предлаганите работни места в предприятията, чрез избор на най-подходящия кандидат.

Нашите амбиции са да създадем най-голямата база данни за работодатели и свободни работни места. В "РАБОТОДАТЕЛ" ООД може да се открие най-бързият път до намирането на подходяща и доходоносна работа, както и до най-добрия служител (работник).

 

„Работата ти ще запълни голяма част от живота ти и единствения начин да си напълно доволен е да работиш това, което вярваш, че е добра работа. Единственият начин да харесваш работата си е да обичаш това, което правиш. Продължавай да го правиш и не се примирявай!“

Стив Джобс